ΕΚΘΕΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΗΦΙΣΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Επί της Λεωφόρου Κηφισού, στο ισόγειο κτηρίου σχεδιάσαμε το εμπορικό κατάστημα για την έκθεση ειδών υγιεινής και πλακιδίων, συνολικής επιφάνειας 90 τμ. Διαμορφώσαμε τον χώρο σε ξεχωριστές περιοχές, αφιερωμένες η καθεμία σε συγκεκριμένα αντικείμενα-προϊόντα. Επιπλέον δημιουργήσαμε θέσεις πωλητών και συνάντησης με τους πελάτες.

Επιλέξαμε να εντάξουμε στον σχεδιασμό μας το υλικό των πλακιδίων ως επένδυση σε δάπεδο και κατακόρυφες επιφάνειες, σαν να ήταν κομμάτι των εκθεσιακών δειγμάτων πλακιδίων που μπορεί να δει ο πελάτης στο κατάστημα. Στο κέντρο του χώρου δεσπόζει ο όγκος σε απόχρωση οξειδωμένου χαλκού, ο οποίος κρύβει τα συρόμενα πανέλα με τα δείγματα μεγάλων τεμαχίων πλακιδίων.

Χαρακτηριστικό του σχεδιασμού μας, στην αισθητική του Art Deco, αποτελούν τα ορειχάλκινα κατακόρυφα στοιχεία που καταλήγουν σε ημικυκλικά τόξα, οργανώνοντας δείγματα πλακιδίων και μπαταρίες νιπτήρων. Στον χώρο επίσης εντάξαμε το ξύλο σε θερμές αποχρώσεις, καθώς και το μαύρο χρώμα στις μεταλλικές περσίδες της ψευδοροφής και της πρόσοψης του καταστήματος.

Αρχιτεκτονική Μελέτη: Arch-Interact
Επίβλεψη: Arch-Interact
Φωτογράφιση: Arch-Interact